Política de Privacitat


El Titular l’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser recaptats durant la navegació a través del Lloc web: https://www.comgrafic.com

En este sentido, el Titular garantiza el cumplimiento de la normativa vigente en materia de protección En aquest sentit, el Titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en el  Avís Legal.

Identitat del Responsable

  • Responsable:  COMGRAFIC, S.A..
  • NIF: A58457524
    Inscrita en el registre mercantil de Barcelona, tom 8975, llibre 8201, secció 2a, foli 169, fulla 105943, inscripció 1a.
  • Domicili:  carrer Llull 105-109, Barcelona – España.
  • Correu electrònic:  rgpd@comgrafic.com
  • Telèfon de contacte:  934855161
  • Lloc Web:  https://www.comgrafic.com


Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les seves dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el Titular informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.
  • Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament. El Titular informarà l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recaptades seran tractats de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. El Titular presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per a navegar pel lloc web no és necessari que faciliti cap dada personal.

Los casos en los que usted sí proporciona sus datos personales son los siguientes:

  • Els casos en els quals vostè sí que proporciona les seves dades personals són els següents:

Drets

El Titular l’informa que sobre les seves dades personals té dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.

No pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquests, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per a exercitar els seus drets ha d’enviar la seva petició juntament amb una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o equivalent a  l’adreça de correu electrònic: rgpd@comgrafic.com

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.

Té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan vostè es connecta al Lloc web per a manar un correu al Titular, se subscriu al seu butlletí està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — Siteground — només com es descriu en les pàgines:

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

  • Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de lloc web amb la finalitat de respondre les consultes dels Usuaris. Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per a donar resposta a missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que poden tenir els Usuaris relatives a la informació inclosa en el lloc web, el tractament de les dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el Lloc web, així com qualsevol altra consulta que l’Usuari pugui tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web.

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en la pàgina d’Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin el Lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest Lloc web.
  • Per a analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’Usuari quan navega pel Lloc web les característiques i la finalitat del qual estan detallades en la pàgina de Política de Cookies.
  • Per a gestionar les xarxes socials. El Titular té presència en xarxes socials. Si vostè es fa seguidor en les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que ha acceptat prèviament.
    Pot consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en aquests enllaços:
  • El Titular tractarà les seves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-lo de les seves activitats, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.En cap cas el Titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals

Per a protegir les seves dades personals, el Titular presa totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per a evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests.

El lloc web està allotjat en: Siteground. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pot consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

El Titular informa l’Usuari que les seves dades personals no seran cedits a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan el Titular disposi del consentiment exprés de l’Usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el seu navegador web.

Pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies en la pàgina de Política de Cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és:

  • El consentiment de l’interessat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

  • Dades identificatives.
  • No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals proporcionades al Titular es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

Destinataris de dades personals

  • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”).
    Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els Usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre l’ús del lloc web (incloent l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.
    Més informació en: https://analytics.google.com

Pot consultar com Google gestiona la privacitat pel que fa a l’ús de les cookies i una altra informació en la pàgina de Política de privacitat de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=es

També pot veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les cookies publicitàries en:

Navegació Web

En navegar pel Lloc web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-li.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

  • Google Analytics.

El Titular utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el Lloc web.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Vostè es compromet al fet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.

Com a Usuari del Lloc web és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al Lloc web exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del Lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Per a contactar amb el Titular, subscriure’s a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web ha d’acceptar la present Política de Privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Política de privacitat

Denominació Social: Comgrafic, SA
Nom Comercial: Comgrafic
Domicili Social: C/ Llull, 105-107, 1a planta, 08005 Barcelona (Spain)
CIF / NIF: A-58.457.524
Telèfon: (+34) 93 485 51 61
E-mail: info@comgrafic.com

De conformitat amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, en compliment del que es disposa en l’art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris del lloc web que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporats en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Els usuaris, mitjançant la marcació de la casella, accepten expressament i de manera lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractats per part del prestador per a realitzar les següents finalitats:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol un altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts pel prestador, així com per part dels col·laboradors o parthners amb els quals aquest hagués aconseguit algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del prestador i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del prestador.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la disposició de l’usuari en el lloc web de la companyia.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

El prestador informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a terceres companyies, i que sempre que anés a realitzar-se algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitats totes les dades, el prestador no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

El prestador garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes disposats en la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, al costat d’una còpia del seu DNI, a través del correu electrònic info@comgrafic.com

De la mateixa manera, l’usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats fent clic en l’apartat donar-se de baixa de tots els correus electrònics remesos per part del prestador.

De la mateixa manera, el prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per a garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per a evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

Ús de cookies i del fitxer d’activitat

En comgrafic.com utilitzem cookies per a facilitar la relació dels visitants amb el nostre contingut i per a permetre elaborar estadístiques sobre les visites i visitants que rebem. En compliment de la Directiva 2009/136/CE, desenvolupada en el nostre ordenament per l’apartat segon de l’article 22 de la Llei de Serveis de Societat de la Informació, seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a informar-lo detalladament de l’ús que es realitza en la nostra web.

Es denominen cookies a uns petits arxius que es graven en el navegador utilitzat per cada visitant de la nostra web perquè el servidor pugui recordar la visita d’aquest usuari amb posterioritat quan torni a accedir als nostres continguts. Aquesta informació no revela la seva identitat, ni cap dada personal, ni accedeix al contingut emmagatzemat en el seu pc, però si que permet al nostre sistema identificar-li a vostè com un usuari determinat que ja va visitar la web amb anterioritat, va visualitzar determinades pàgines, etc., i a més permet guardar les seves preferències personals i informació tècnica, com, per exemple, les visites realitzades o pàgines concretes que visiti.

Mitjançant l’ús de les cookies resulta possible que el servidor on es troba la web, reconegui el navegador web utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l’accés als usuaris que s’hagin registrat prèviament, accedir a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. S’utilitzen també per a mesurar l’audiència i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

Si vostè no desitja que es guardin cookies en el seu navegador o prefereix rebre una informació cada vegada que una cookie sol·liciti instal·lar-se, pot configurar les seves opcions de navegació perquè es faci d’aquesta forma. La major part dels navegadors permeten la gestió de les cookies de 3 formes diferents: les cookies són sempre rebutjades, el navegador pregunta si l’usuari desitja instal·lar cada cookie, i les cookies són sempre acceptades.

El seu navegador també pot incloure la possibilitat de seleccionar amb detall les cookies que desitja que s’instal·lin en el seu ordinador. En concret, l’usuari pot normalment acceptar alguna de les següents opcions: rebutjar les cookies de determinats dominis, rebutjar les cookies de tercers, acceptar cookies com no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca), o permetre al servidor crear cookies per a un domini diferent.

Pot trobar informació sobre com configurar els navegadors més usats en les següents ubicacions:

Respecte de les cookies de tercers, és a dir aquelles que són alienes al nostre lloc web, no podem fer-nos responsables del contingut i veracitat de les polítiques de privacitat que ells inclouen, per la qual cosa la informació que li oferim és sempre amb referència a la font. En cas de dubtes, dirigeixi’s al webmaster del domini creador de la cookie.

A continuació l’informem detalladament d’algunes de les cookies que poden instal·lar-se des del nostre lloc www.comgrafic.com. En funció de la seva navegació podran instal·lar-se totes o només algunes d’elles.

DOMININOM COOKIEDESCRIPCIÓMÉS INFORMACIÓ
comgrafic.comPHPSESSID, viewed_*cookie_*policy, _icl_*current_*language_, _ga, _gatCookies tècniques i de personalització del lloc. Permeten recordar el teu interactuación i així facilitar les pròximes visites. En relació amb Google analytics permeten elaborar estadístiques d’ús del lloc web. 
google.comGAPS, HSID, SSID, APISID, PREF, NID, SID, khcookieCookies de Google Maps per a visualitzar ubicacions geogràfiques. Aquestes cookies són gestionades enterament per Google.Política de privacitat de Google

Adreces IP

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquesta es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesuraments únicament estadístics que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

Seguretat

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, com ara firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això a fi d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per a aconseguir aquests fins, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

Tot procés de contractació o que comporti la introducció de dades personals de caràcter alt (salut, ideologia,…) seran sempre transmesos mitjançant protocol de comunicació segura (Https://,…), de tal forma que cap tercer tingui accés a la informació transmesa via electrònica.